CBD - sä här

Instruktioner för användning av produkterne

 

Allmänt: Vi har fyra kategorier - mild 2,5%, normal 4%, stark 10% och ekstra sterk 20%
Du kan uppnå samma effekt med alla Cibdol-produkter. Det är en fråga om hur många droppar eller piller du tar. Ta till exempel 4 droppar mild, för att uppnå samma effekt som med 1 droppe stark.

 

Eftersom inte alla gillar smaken, kan det vara fördelaktigt att välja en starkare produkt och minska antalet droppar som behövs.

Oljan och piller fungerar inte som en aspirin, utan måste bygga upp i kroppen under konstant effekt.

 

Effekten kommer vanligtvis efter 3-10 dagar. Kommer effekt är inte, eller är det för liten, du måste gå upp dosen effekten är rätt. Den rätta effekten uppnås när du sover bra på natten och trivs bra under dagen.

 

Att börja med produkterna: Vi rekommenderar att du börjar 3-4 droppar normalt, två gånger dagligen. Efter 3-10 dagar, är det mycket viktigt att notera hur du känner, och justerar mängden droppar och kapslar som passar dig. Det är en produkt som fungerar väldigt individuellt.

 

Oljan kan avsättas på en sked och hälls under tungan, kan det droppas på en sockerbit eller sköljs med vatten, juice eller andra. Kapslarna ska sköljas med vatten eller liknande.

Olja eller kapslar? Effekten av olja och kapslar är densamma. Inte alla gillar smaken av oljan. Å andra sidan ska kapslarna vara lite längre i systemet innan effekten kommer.

 

Biverkningar: Under de första dagarna kan en något lätt mage uppträda, annars inga biverkningar.

 

Förvaring: Håll produkterna torra och inte för heta. Vanligtvis i ett köksskåp eller liknande.

 

Prof-cbd.dk - mail@prof-cbd.dk tel. +45 25701001

 

prof-cbd.se / prof-cbd.dk / prof-cbd.com / prof-cbd.nl / cheap-oils.dk / cheap-oils.com